Onze mogelijkheden
‘Tussen tafellaken en servet’ staat voor gastvrijheid, in ieder opzicht. Een locatie en ambiance waarin vrijwel iedere activiteit prima op zijn plaats is. Al staat de kookkunst centraal, voor alle wensen is ruimte.

 We bieden zelf enkele ‘voorgekookte’ en panklare activiteiten aan en koken op locatie. Bijvoorbeeld het populaire Boerengolf of een workshop chocoladebonbons maken.

 

Boerengolf

Boerengolf is superpopulair en een goede garantie voor gezelligheid en lol. Het is een van de snelst groeiende buitenactiviteiten en uitstekend geschikt voor iedereen die van een spel en de natuur houd.

 

De spelregels zijn simpel: loods een minivoetbal met een klomp aan een stok door het parcours met 10 holes. Put de bal in zo weinig mogelijk slagen. De uiterwaarden langs de Waal lenen zich perfect voor Boerengolf en vormen een uitstekend decor.

 

 ‘Tussen tafellaken en servet’ verzorgt de begeleiding tijdens het spel..

 

Workshop chocoladebonbons Truffels

Een van de smakelijke activiteiten van ‘Tussen tafellaken en servet’ is onze workshop bonbons maken. Bij werken met heerlijke chocolade wegen creativiteit, handigheid en de nodige zelfbeheersing uiteraard zwaar. De chocolade truffels maken is niet alleen leerzaam maar vooral lekker.

 

De workshop kan plaatsvinden op locatie naar keuze.

 

 Catering op maat

Wij verzorgen en ondersteunen u met het organiseren van feesten – bedrijfuitjes en culinaire Bijeenkomsten. De verzorging van uw evenement op locatie bij U thuis of in het bedrijf. Geheel volgens uw wensen dragen wij zorg voor dat niets aan toeval wordt overgelaten, En dat U en uw gasten op een mooi en smakelijk evenement terug kunnen kijken. Voor de totale organisatie bieden wij U de juiste combinatie van locatie –tenten en inrichting Met passende catering. Neem vrijblijvend contact met ons op Wij denken graag met U mee.

 

 Catering bij U thuis

Kookkunst en gastvrijheid zijn belangrijk. Ontvangt U gasten thuis of relaties op uw werk ? Bestel dan gemakkelijk culinaire hapjes bij ons. U staat niet de hele dag in de keuken en uw gasten staan versteld wat U ze presenteert. Door duidelijke afspraken en creatieve kookkwaliteit maken we uw gelegenheid gedenkwaardig..

 

© Net-X automatisering